Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Εύστοχη επισήμανση

Μια εξαιρετικά εύστοχη επισήμανση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Αρχοντάκη, Γιάννη Φραγκάκη (φωτ.), δεν ακούστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς δεν του δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθεί για το ζήτημα του Γηροκομείου.
Όπως μας είπε, στα Χανιά, εκτός από το Δημοτικό Γηροκομείο, λειτουργούν και άλλες δομές – μονάδες φιλοξενίας και αποκατάστασης ηλικιωμένων, που υπόκεινται στον ίδιο νόμο περί μέτρων προστασίας COVID-19, όπως η δομή του Δήμου. “Αγία Σκέπη”, “Γαλήνη ΗΟΜΕ”, Αγία Άννα, Μονάδα Αποκατάστασης στο Πυθάρι, Μονάδα στην Κλινική Τσεπέτη, Ανουσάκειο, κ.λ.π.
«Σε καμία απ’ αυτές τις δομές δεν έχει υπάρξει κρούσμα covid-19 από την αρχή της πανδημίας. Σε καμία!», μας επισημαίνει ο κ. Φραγκάκης και σχολιάζει: «Δεν μπορεί λοιπόν να θριαμβολογεί η Δημοτική Αρχή λέγοντας ότι η διαχείριση στο γηροκομείο ήταν τέλεια. Εχουμε έναν θάνατο, έχουμε πάνω από 20 κρούσματα, άρα κάτι λάθος έγινε στη δομή αυτή.

Στο 42ο επεισόδιο, προσδοκώντας χαλάρωση μέτρων, ταξιδεύουμε μέχρι τον Καμπανό Σελίνου και γνωρίζουμε την ιστορία του Βενετσιάνου Άρχοντα Σταμπούζου και περιμένουμε να ανοίξουν οι κινηματογράφοι για να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα του James Bond!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες