Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Ευχή για θετικό πρόσημο στον τουρισμό

Αρχή καλοκαιριού, και ο τουρισμός μας βρίσκεται για ακόμα μία φορά μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση: Να ξεπεράσει την πρωτόγνωρη κρίση της πανδημίας και να κερδίσει το στοίχημα της ανάκαμψης.

“Κουβαλώντας” μία δύσκολη “κληρονομιά” που άφησε πίσω της η περυσινή χρονιά, φέτος, με πιο εντατικούς ρυθμούς ο ελληνικός τουρισμός έχει “σηκώσει πανιά”, ώστε σε συνδυασμό και με την πορεία των εμβολιασμών, τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Ζητούμενο για κυβέρνηση, φορείς και επαγγελματίες του κλάδου, ήταν και παραμένει ο περιορισμός των απωλειών κατά το δυνατόν περισσότερο.

Οσο και αν είναι πρόωρο ακόμη να γίνουν προβλέψεις, καθώς κρατήσεις και αφίξεις επισκεπτών βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, είναι γεγονός ότι μία καλή πορεία του τουρισμού αφορά ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο τους ξενοδόχους και τους άλλους επαγγελματίες των τουριστικών προορισμών.

Για να κερδηθεί το στοίχημα του τουρισμού, χρειάζεται από όλους σύνεση, επαγγελματισμός και ωριμότητα. Ας προσέξουμε, ώστε στο τέλος της τουριστικής περιόδου, να κάνουμε λόγο για ένα θετικό πρόσημο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα