Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Εξιχνιάστηκαν 16 κλοπές σε οικίες

» Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 80.000 ευρώ
Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δεκαέξι (16) υποθέσεων κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες και μια κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο ένας αλλοδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο ως και την 21.05.2022 είχε διαπράξει 17 κλοπές σε οικίες και μια κλοπή οχήματος, ενώ σε μια περίπτωση κλοπής οικίας διενήργησε από κοινού με τον έτερο αλλοδαπό.
Συνολικά αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 80.000 ευρώ καθώς και είκοσι (20) χρυσές λίρες Αγγλίας, Γαλλίας και Ιταλίας και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα ιδιοκτήτη.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα