Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε κλοπές στην περιοχή της Ακρόπολης

Εξαρθρώθηκε τριμελής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από αυτοκίνητα και καταστήματα. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, ύστερα από έρευνα στην περιοχή της Ακρόπολης, δύο υπήκοοι Παλαιστίνης, ηλικίας 40 και 42 ετών, μέλη της οργάνωσης, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ένας 42χρονος υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος αναζητείται ως συνεργός τους.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, κλοπής κατά συναυτουργία και κατά συρροή, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για ψευδή κατάθεση.
Όπως προέκυψε από την πολύμηνη έρευνα, οι συλληφθέντες από το 2012 είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης. Τις βραδινές, κυρίως, ώρες εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και καταστήματα και στην συνέχεια προέβαιναν στην διάρρηξή τους αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα και καταστήματα. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση σε ειδικό ανακριτή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες