Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Ετοιμος για το χειμερινό ο ΝΟΧ

Την τελευταία δράση, δείχνοντας σε μια πολύ καλή κατάσταση, πραγματοποίησε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πριν από την συμμετοχή του στο χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νοτίου Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα (23 και 24 Μαρτίου) στην Αθήνα.
Οι αθλητές του Ηλία Καλαμαρίδη σημείωσαν δεκάδες όρια, ΟΠΕΝ και πανελληνίου πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας ότι θα θέσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση που ακολουθεί γι’ αυτή τη σεζόν, από τις συνολικά τρεις που έπονται στη συνέχεια, το ΟΠΕΝ πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα το Μάιο και το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στη Χίο.
Για το λόγο αυτό, ο Ηλίας Καλαμαρίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις που σημείωσαν οι αθλητές του, περιμένοντας πλέον από εκείνους να τις επαναλάβουν στο χειμερινό πρωτάθλημα.
«Η ημερίδα αυτή ήταν η τελευταία πριν το χειμερινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας», σημείωσε αρχικά, συνεχίζοντας: «Οι αθλητές και οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς σχεδόν όλοι βελτίωσαν τους χρόνους τους εν όψει αυτών των αγώνων, που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς καθορίζουν σύμφωνα με τα όρια που υπάρχουν, τα μέλη της Εθνικής ομάδας που θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων, αλλά και στο πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 60 όρια ΟΠΕΝ, 34 από αγόρια και 26 από κορίτσια και 91 όρια πανελλήνιου πρωταθλήματος, 40 από αγόρια και 51 από κορίτσια», τόνισε ο τεχνικός του ΝΟΧ.
Αναλυτικά οι συμμετοχές σε αυτούς τους αγώνες σε αγόρια και κορίτσια ήταν οι εξής για τον Ναυτικό Ομιλο:
Ανδριανός, Γερουλάκης, Γιακουμάκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Διγαλάκης, Καπής, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κληματσάκης, Κοκογιαννάκης, Κοκολάκης, Κοντοδήμος, Κουράκης, Κούτρης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμανουήλ, Λιόλιος Ιωάννης, Λουκάκης, Μπελώνης, Μπονατάκης, Μπριτζολάκης, Μποφίλης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Ρημαντωνάκης Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Κυριάκος.
Αθανασίου, Ανδρεαδάκη, Ανδρεάδη, Ανδριανού, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Βλοντάκη, Γερουλάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Καρτσωνάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λειβαδιωτάκη, Λεκάκη, Λουκάκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Πενταράκη, Παπαντωνάκη, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χαϊδεμενάκη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή Αθηνά, Χατζηπλή Ευαγγελία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα