Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εργασίες κλαδοκοπής και ασφαλτόστρωσης στο Β.Ο.Α.Κ

Εκτέλεση εργασιών κλαδοκοπής  αντικατάσταση στηθαίων, τοποθέτηση πινακίδων και ασφαλτόστρωση επί του Β.Ο.Α.Κ. και συγκεκριμένα από την Παχειά Άμμο έως Σητεία, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 06/08/2014 έως και Παρασκευή 10/10/2014 και κατά τις ώρες 07.00 έως 18.00.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Λασιθίου, οι οδηγοί πρέπει να προσέξουν τα εξής:
α) Κατά τις εργασίες κλαδοκοπής, αντικατάστασης στηθαίων και τοποθέτησης πινακίδων επί του Β.Ο.Α.Κ. οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων προς την ίδια κατεύθυνση εκτέλεσης των έργων να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα σήμανση των εκτελουμένων έργων και να κινούνται με μειωμένη ταχύτητα.
Η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας θα διεξάγεται κανονικά.
β) Κατά την εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής από τη μια λωρίδα κυκλοφορίας επειδή απαιτείται ο αποκλεισμός του ενός ρεύματος κυκλοφορίας της οδού.
Η ρύθμιση της εναλλάξ κυκλοφορίας θα γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό της αναδόχου εταιρείας .
Οι χρήστες του παραπάνω Οδικού Δικτύου, παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και του ειδικευμένου προσωπικού που θα διατεθεί από τον ανάδοχο για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα