Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα Γάζι – Λινοπεράματα

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του βόρειου κλάδου του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Γάζι – Λινοπεράματα, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Βελτιώσεις – συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης για τα έτη 2020-2022».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «από την Τετάρτη 05-07-2023 έως και την Τετάρτη 12-07-2023 θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Λινοπεραμάτων και σε μήκος ενός χιλιομέτρου (1km). Η κυκλοφορία προς Ρέθυμνο θα διεξάγεται μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.
Επίσης, αύριο ημέρα Τετάρτη (05/07/2023), η έξοδος προς Λινοπεράματα θα παραμείνει κλειστή για λίγες ώρες (από τις 15:00 έως και τις 21:00), προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην περιοχή του κόμβου. Η κίνηση των οχημάτων προς Λινοπεράματα κατά τις ώρες αυτές, θα διεξάγεται μέσω του Κόμβου Γαζίου, και συγκεκριμένα της δυτικής παράκαμψης Γαζίου. Τις υπόλοιπες ημέρες η έξοδος θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη την διάρκεια των ως άνω εργασιών.
Τέλος, η είσοδος στον ΒΟΑΚ από Λινοπεράματα με κατεύθυνση προς ΡΕΘΥΜΝΟ θα παραμείνει ανοικτή αύριο ημέρα Τετάρτη. Από την Πέμπτη (06/07/2023) έως και την Παρασκευή (07/07/2023) η είσοδος θα αποκλειστεί μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, και συγκεκριμένα από τις 8:00 έως 18:00. Εν συνεχεία ο δρόμος θα δίνεται σε κυκλοφορία. Η κίνηση των οχημάτων προς Ρέθυμνο κατά τις ημέρες αυτές θα γίνεται μέσω του κόμβου Γαζίου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα