Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Εργα μαθητών

Με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πύλη Σαμπιονάρα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με θέμα “Aνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2018” που διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου με ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 1 μ.μ..
Στην έκθεση συμμετέχουν τα σχολεία: Δημοτικό σχολείο Αγροκηπίου, 1ο και 4ο νηπιαγωγείο Μουρνιών, 2ο ειδικό δημοτικό σχολείο Χανίων, 8ο και 17ο δημοτικό σχολείο Χανίων, 1ο δημοτικό σχολείο Κουνουπιδιανών, 6ο, 11ο και 2ο και δημοτικό σχολείο Χανίων, ειδικό δημοτικό και νηπιαγωγείο ΚΑΠΝΚ, νηπιαγωγείο Χωραφακίων, 36o νηπιαγωγείο Χανίων, 2ο ειδικό νηπιαγωγείο Χανίων, 23ο νηπιαγωγείο Χανίων, νηπιαγωγείο Αγίων Σαράντα, 9ο δημοτικό σχολείο Χανίων.
Με δήλωσή της στα «Χ.ν.» η αντιδήμαρχος Χανίων Βαρβάρα Περάκη, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Χανίων ανοίγει τους χώρους που διαχειρίζεται «στην καλλιτεχνική δράση παιδιών δημοτικών και νηπιαγωγείων τα οποία με την καθοδήγηση αυτών των δημιουργικών και ευφάνταστων δασκάλων τους δείχνουν για μια ακόμα φορά μέσα από χρώματα, μέσα από ιδιαίτερους τρόπους τις σχέσεις που αποκτούν και την συγκίνηση αυτής της ηλικίας με την Τέχνη».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες