Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Ερευνών συνέχεια για τον θάνατο της 11χρονης

«Δεν διαπιστώθηκε από την έρευνα σύρσιμο ή κάποια σημάδια που να φανερώνουν ότι το κορίτσι γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό» τονίζει στα “Χ.ν.” έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τον θάνατο της 11χρονης μαθήτριας στους Αγίους Αποστόλους που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Για αυτό το λόγο η αστυνομία εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια εκτός από αυτό της εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κόσμου που συλλέχθηκαν από την αστυνομία το κορίτσι είχε εντοπιστεί το απόγευμα και τις βραδινές ώρες της Τρίτης να κινείται στην περιοχή και να φαίνεται πολύ σκεφτικό και προβληματισμένο, ενώ και πριν από 4 ημέρες πάλι είχε φύγει από το σπίτι του όπου και στη συνέχεια επέστρεψε.
Σε βάρος της οικογένειας δεν κινήθηκε η διαδικασία της παραμέλησης ανηλίκου καθώς κάτι τέτοιο δεν προέκυψε από την προανάκριση, ενώ δεν υπήρξε και σχετική εισαγγελική εντολή καθώς διαπιστώθηκε πως το παιδί συχνά το έπαιρνε ο πατέρας στο δικό του σπίτι (είναι διαζευγμένος με τη μητέρα της) ή πήγαινε σε άλλα συγγενικά πρόσωπα.
Ως ώρα θανάτου υπολογίζεται ότι ήταν οι βραδυνές ώρες της Τρίτης προς Τετάρτη και αιτία θανάτου τα συντριπτικά τραύματα από την πτώση από ύψος 15 μέτρων πάνω στα βράχια. Η αστυνομία εξετάζει την τσάντα με τα προσωπικά είδη που είχε μαζί της το κορίτσι ενώ αναζητεί το τηλέφωνο του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες