Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Επιτυχηµένος κύκλος

Καλή ζωή ως απόστρατος, συνταξιούχος πλέον, να έχει ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνοµίας Γιώργος Λυµπινάκης ο οποίος σε λίγες µέρες κρεµάει και επισήµως τη στολή του, την οποία θα πρέπει να αναγνωρίσουµε πως την τίµησε δεόντως, ειδικά στα χρόνια που υπηρέτησε τους πολίτες της Κρήτης.
Ο ίδιος κάνει λόγο πως «…ήρθε το πλήρωµα του χρόνου να δοθεί η σκυτάλη στις νεότερες γενιές συναδέλφων µου για να συνεχίσουν το δύσκολο µα σηµαντικό λειτούργηµά µας».
Από την εµπειρία µου στο χώρο, οφείλω να οµολογήσω ότι ο κ. Λυµπινάκης που “επιβίωσε” για πολλά χρόνια ως ανώτατος αξιωµατικός σε διαφορετικές κυβερνήσεις και µε διαφορετικούς υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, είχε αρκετές επιτυχίες στην υπηρεσιακή του διαδροµή, σεβάστηκε και έλυσε προβλήµατα τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δε θα είχαν καλή έκβαση, όπως επίσης διατήρησε σχέση σεβασµού και εµπιστοσύνης µε τους πολίτες στο νησί. Είναι αλήθεια πως, το υπηρεσιακό του κοντέρ έγραψε πολλά χιλιόµετρα. Ευχόµαστε ο αξιωµατικός που θα καθίσει στην καρέκλα του διοικητή Κρήτης να φέρει ακόµη περισσότερα αποτελέσµατα για την ασφάλεια του πολίτη.
Μ. π. Λ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα