Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Επίσκεψη του Συνδέσμου Φίλων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Καλογερή

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος (με έδρα τα Χανιά) του Παγκόσμιου Συνδέσμου Φίλων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Απόστρατος Αστυνομικός κ. Ιωάννης Περράκης, η Γενική Γραμματέας κ. Μαρία Τωμαδάκη και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Άγγελος Γούναρης. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γύπαρης.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο κ. Καλογερής ενημερώθηκε για την ίδρυση και τους σκοπούς του Συνδέσμου, που αποτελείται από εν ενεργεία και εν αποστρατεία μέλη σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πολίτες που αγαπούν και στηρίζουν το έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα, επικεντρώνοντας στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητές του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αναφέρθηκε στις δυνατότητες συνεργασίας του Συνδέσμου με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καθώς και στη διάθεση για στήριξη του πολιτιστικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα