Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Επίσκεψη Σημανδηράκη στα ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) της Νέας Χώρας, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων, Στέλιο Βαλυράκη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου, προσφέροντας κόκκινα τριαντάφυλλα στις γυναίκες, ενώ στη συνέχεια εκείνες δέχτηκαν συνεδρίες περιποίησης-ομορφιάς, από τα χέρια των σπουδαστών των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Χανίων. Παράλληλα, το προσωπικό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., παρείχε ένα μικρό κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Οπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης υπογράμμισε πως: «Είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία του προσωπικού και Προέδρου του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιου Βαλυράκη, για να προσφέρουμε χαρά στους ανθρώπους και κυρίως τις γυναίκες της τρίτης ηλικίας, όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων, με μία περιποίηση στην πράξη. Δηλαδή, με τη βοήθεια των σπουδαστών των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής, του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων, με μοντέλα τους αυτές τις εξαιρετικές κυρίες, προσφέραμε ομορφιά αλλά κυρίως χαρά. Η δράση θα συνεχιστεί και σε όλα τα υπόλοιπα ΚΑΠΗ και ενδεχομένως και στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων. Αυτές οι απλές καθημερινές κινήσεις έχουν την αξία τους, ιδιαίτερα στο βαρύ κλίμα των ημερών, για να μπορέσουμε λίγο και με περισσότερη αισιοδοξία να ξαναβρούμε σιγά-σιγά το χαμόγελό μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιος Βαλυράκης τόνισε πως: «Η Ημέρα της Γυναίκας είναι μία ξεχωριστή ημέρα, για να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες του κόσμου για την προσφορά τους στην οικογένεια, στην κοινωνία, στον Πολιτισμό αλλά και σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Όπως είναι γνωστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας και σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου, το κόκκινο τριαντάφυλλο που προσφέρουμε σήμερα, συμβολίζει τη βαθιά και αληθινή αγάπη. Εύχομαι λοιπόν, αληθινή αγάπη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου από τους ανθρώπους που τις περιβάλλουν».

Τέλος, σημειώνεται πως η δράση που διοργανώνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη (7/3) και αύριο Τετάρτη (8/3) σε όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα