Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Επίσκεψη Πολάκη στη Δασική Υπηρεσία Χανίων

Ερωτήματα κατά πόσο οι δασικοί χάρτες θα επηρεάσουν το ζήτημα των κτηνοτροφικών επιδοτήσεων και κατά πόσο μια σειρά από χαρακτηρισμούς δασικών εκτάσεων στα ορεινά έχει να κάνει με τα σχέδια για ανεμογεννήτριες έθεσε προς την προϊσταμένη της υπηρεσίας Δασών Χανίων και Πολύμνια Σκλαβάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Παύλος Πολάκης κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Δασική Υπηρεσία.

Επίσης ο κ. Πολάκης ζήτησε επέκταση των χρονοδιαγραμμάτων για τις αντιρρήσεις, προκειμένου να υπάρξει έλεγχος από χωριό σε χωριό, καθώς και επίσπευση της  εξέτασης των ενστάσεων.

Παρόντες στην συνάντηση με την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας κα Πολύμνια Σκλαβάκη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες είναι η πρώην βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη και ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Χορευτάκης.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται  με αφορμή τις επικείμενες κυβερνητικές παρεμβάσεις και αλλαγές στους δασικούς χάρτες της χώρας.

 

 

Στο 56ο επεισόδιο, βάφουμε τα Χανιά «πράσινα» στους δασικούς χάρτες ενώ περιμένουμε την πρόταση του Δήμου Χανίων για τον Λόφο Καστέλι και «ταξιδεύουμε» στην μετά covid εποχή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες