Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Επίσκεψη Πετσετάκη στον ΝΟΧ

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παντελής Πετσετάκης, με επίκεντρο της συνάντησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΝΟΧ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τον υποψήφιο βουλευτή υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Χ. κ. Γιάννης Χίνος και μέλη του Δ.Σ. «Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ν.Ο.Χ., ο οποίος λειτουργεί με πενιχρή κρατική χρηματοδότηση, που δεν επαρκεί για τη συντήρηση των “γερασμένων” εγκαταστάσεων αλλά και για την κάλυψη ολοένα και διευρυμένων αναγκών.

Όπως τονίστηκε, εξαιτίας και της ενεργειακής κρίσης η εγκατάσταση έχει καταστεί ασύμφορη σε δαπάνες για λειτουργικά έξοδα, όπως ηλεκτρικό ρεύμα και πετρέλαιο.

Για το λόγο αυτό, συχνά, πισίνες τίθενται εκτός λειτουργίας θέτοντας εμπόδια στη δραστηριότητα αθλητών και πρωταθλητών.

Εκφράστηκε από όλους η ανησυχία, ότι λίγες ημέρες απομένουν από την προκήρυξη των εθνικών εκλογών και οι κυβερνητικές υποσχέσεις για την δημοπράτηση του έργου ανακατασκευής του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας, καθώς και η ανάδειξη αναδόχου καθυστερούν σημαντικά».

«Φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων κλείνει 90 χρόνια. Πρόκειται για έναν ιστορικό αθλητικό σύλλογο, με προσανατολισμό στα υδάτινα σπορ και με σπουδαίες διακρίσεις αθλητών έως σήμερα. Οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες αξίζουν ένα σύγχρονο ενεργειακό κολυμβητήριο και δεσμεύομαι να αγωνιστώ για να το αποκτήσουν» δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παντελής Πετσετάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα