Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Επίσκεψη μαθητών του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων στο Δημαρχείο

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 24/11/2021, το Δημαρχείο Χανίων. Τους μαθητές υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ Τάξης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία των Υπηρεσιών και των οργάνων του Δήμου, ενώ διατύπωσαν και τις απορίες τους. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών αναφορικά με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην παρούσα φάση.
Οι μαθητές στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων συμμετείχαν σε “ειδική” συνεδρίαση, θέτοντας τις προτάσεις τους σε θέματα, όπως το περιβάλλον, την καθαριότητα, τη δημιουργία πάρκων, κ.α.
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν επίσης στο ισόγειο του Δημαρχείου στην έκθεση ζωγραφικής, με θέμα: «Γίνε η φωνή μας», με καλλιτεχνικά έργα μικρών πολιτών του Δήμου μας.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ενάντια στη διάδοση της νόσου του κορωνοϊού, προσφέρθηκαν από τον Δήμο Χανίων αναμνηστικά δώρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα