Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στο Νοσοκομείο Χανίων

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου, τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων και Περιφερειακό Σύμβουλο Ανδρέα Κούκλινο και τον Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων Κυριάκο Ζαχαριουδάκη. Το κλιμάκιο υποδέχτηκαν ο Διοικητής Γεώργιος Mπέας και ο υποδιοικητής Μάνος Μπολώτης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την επίσκεψη, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου, συνομίλησαν με μέλη του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού που όλο αυτό τον καιρό βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας και διαπίστωσαν την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος εμβολιασμού. Παράλληλα, ενημερώθηκαν αναλυτικά από τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου για το ουσιώδες και καινοτόμο έργο που αυτή επιτελεί προσφέροντας σημαντική υποστήριξη στους ευάλωτους κατοίκους της περιοχής.

Βασιλική Τωμαδάκη και Νεκτάριος Κακατσάκης  ταξιδεύουν πίσω στο 1976 και παρακολουθούν βήμα βήμα  έναν παραδοσιακό, τετραήμερο, Κρητικό γάμο!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες