Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Επίσκεψη Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. και Γεν. Γραμματέα Δημόσιας Τάξης (vid)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης στα Χανιά με αξιωματικούς και λοιπό αστυνομικό προσωπικό στην προγραμματισμένη επίσκεψη που πραγματοποίησε στις 3 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Κωνσταντίνος Τσουβαλάς με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Κωνσταντίνος Τσουβαλάς, υπογράμμισε ότι « μετά από ένα διήμερο οδοιπορικό στην Κρήτη, το οποίο ξεκίνησε από το Ηράκλειο, μετά στο Λασίθι, στη συνέχεια στο Ρέθυμνο και σήμερα εδώ στα Χανιά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό που είδαμε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης. Πιστεύουμε ότι η αναδιοργάνωση που θα επιχειρήσουμε για όλη την Περιφέρεια σε επίπεδο αστυνομικών υπηρεσιών θα δώσει καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας στους πολίτες και στην κοινωνία».
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και πρώην βουλευτής, κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης έχοντας εκλεγεί το 2012 στην Εύβοια, με έκδηλη την ικανοποίηση στο πρόσωπό του από την επίσκεψη στην Κρήτη, υπογράμμισε τα εξής: «Δεν μπορώ να μην χαρακτηρίσω άκρως εποικοδομητική τη συνάντησή μου με όλους τους αστυνομικούς διευθυντές αλλά και με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, αντιστράτηγο κ. Δασκαλάκη. Στην Κρήτη είσαστε θα έλεγα από τις Περιφέρειες που στα πράγματα βαίνουν καλώς, η αστυνομία είναι παρούσα εκεί και όταν πρέπει με πολύ σημαντικές επιτυχίες το τελευταίο ιδιαίτερα διάστημα».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Δευτέρας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα