Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Επισκέψεις Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ στα Χανιά

Στην εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων όπου παρουσιάστηκαν νεοφυείς επιχειρήσεις τουρισμού του Capsule T,  παραβρέθηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου  ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκακης . Στον χαιρετισμό του ο κ Φραγκακης τόνισε την σημασία της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
“Φέτος πήγαμε πολύ καλά στη βάση ενός πολύ μελετημένου σχεδίου αλλά οι προκλήσεις για τον τουρισμό  είναι πολλές και βρίσκονται μπροστά μας” τόνισε ο ΓΓ του ΕΟΤ.
“Ο δρόμος προς την βιωσιμότητα περνάει μέσα από την καινοτομία και είμαι πολύ υπερήφανος που νέες ελληνικές εταιρείες κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ο ΕΟΤ στηρίζει τις προσπάθειες τους έμπρακτα γι αυτό και σε λίγες μέρες στην WTM την μεγάλη  διεθνή έκθεση του Λονδίνου θα βρίσκονται σε ειδικό χώρο του ΕΟΤ μερικές τέτοιες εταιρείες”, τόνισε ο κ. Φραγκακης δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στη  Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για την πρωτοβουλία καθώς και στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο για τη  εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει σε αυτόν τον τομέα.

Ο ΓΓ του ΕΟΤ επισκέφθηκε επίσης το Πνευματικό Κέντρο Χανίων όπου διεξάγεται το Chania Film Festival που και φέτος στηρίζεται από τον Ελληνικό  Οργανισμό Τουρισμού.  Ο κ Φραγκακης ξεναγήθηκε από τον κ. Μαθιο Φρατζεσκακη στην έκθεση που πραγματοποιείται στο περιθώριο της έκθεσης και ενημερώθηκε για την πορεία της διοργάνωσης φέτος η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο κ. Φραγκακης τόνισε την σημασία πολιτιστικών γεγονότων όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων για την ενίσχυση και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας και ειδικότερα των Χανίων. Παράλληλα τόνισε την βούληση του ΕΟΤ να συνεχίζει να στηρίζει ανάλογα γεγονότα ανά τη  χώρα και την έμπρακτη υποστήριξη του σε διοργανώσεις όπως αυτή. Τέλος συνεχάρη όλους τους συντελεστές και ευχήθηκε καλή συνέχεια !

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα