Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Εόρτιες Ευχές

Με την ευκαιρία της αυριανής εορτής του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου του οποίου φέρει και τιμά το μεγάλο και άγιο όνομά του μαζί με τις πρεσβείες του και τις δικές μας ευχές παρακαλούμε τον ουράνιο πατέρα και Θεό μας και Δημιουργό μας να χαρίζει στον φίλτατο και πολύ αγαπητό στην τοπική κοινωνία π. Ιγνάτιο Χατζηνικολάου, μακρότητα ημερών, παραγωγικό χρόνον βίου και πίστεως, την ευλογημένη κατά διάνοιαν καθαρότητα και λαμπρότητα για να συνεχίζει σε έτη πολλά και ευλογημένα την προσφορά του, έγγραφη και προφορική, όντως πνευματική πανδαισία ζωής και κοινωνίας, δύναμης και απαντοχής στα δύσκολα των καιρών και των περιστάσεων, που όλοι μας το έχουμε ανάγκη και που αφορά όχι μόνο το προσωπικό μας παρόν και μέλλον αλλά και το παρόν και το μέλλον του τόπου και της Πατρίδας μας ιδιαίτερα.
Με την πληθωρική συγγραφή του αφήνει πίσω του ισχυρή παρακαταθήκη για την πνευματική θωράκιση του ευγενή και φιλόθεου λαού του Θεού και με την καθημερινή επίσης παρουσία του στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο τύπο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής μας προσφέρει μεγάλη πνευματική στήριξη και δίνει κουράγιο σε όλους μας που βρισκόμαστε μπροστά στη λαίλαπα της κατακρήμνισης των αξιών και της προσπάθειας έκπτωσης των ηθών και του οργανωμένου αποπροσανατολισμού από τους φωτεινούς και καθαρούς δρόμους της Ορθοδοξίας και του κλασικού Ελληνισμού, υπερτελών αξιών των Ελλήνων με αιώνια και διαχρονική ισχύ και δύναμη, για τη στήριξη των προσώπων, την αρμονική λειτουργία της οικογένειας, εν ειρήνη και ομονοία, για το παρόν και το μέλλον.
Φίλτατε και αξιοσέβαστε π. Ιγνάτιε
Συγχαίρουμε για την γιορτή σας, τιμούμε το πρόσωπό σας και αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά σας στον τόπο και την κοινωνία.
Η ίδια η τοπική κοινωνία, οι συμπολίτες μας όλοι επιβραβεύουν την προσφορά σας, αναγινώσκουν τα κείμενά σας, διαβάζουν τα βιβλία σας και ευγνωμονούν το Θεό για το δώρο της ζωογόνου παρουσίας και ζωής σας στον τόπο μας και την περιοχή μας.
Ευλογημένη διακονία πολλών δεκαετιών στην Εκκλησία και το σχολείο, στην κοινωνία ευρύτερα και τον άνθρωπο αποτελούν εύσημα τιμής και αναγνώρισης της προσωπικής σας προσφοράς και θυσίας.
Ταπεινές ευχές να συνεχίσετε αυτόν τον αγώνα χωρίς διακοπές και διαλείμματα. «Ψαλλώ το Θεό μου εώς υπάρχω». Με αυτό το προφητικό κουράγιο ευχόμαστε να είναι η πορεία της ζωής σας ευλογημένη ως το τέλος, του μη υπάρχοντος τέλους,  «και της βασιλείας αυτού ουκ έσται τέλος».
Δεν φτάνουμε στο τέλος, κοινωνούμε και ζούμε το μέλλον και τη ζωή του μέλλοντος αιώνος. Ξέρετε που; Μέσα στο αιώνιο και διαχρονικό παρόν του Θεού. Είμαστε παρόντες στην πρόσκλησή Του.
«Εδώ είμαι Κύριε, κάνε με ό,τι θέλεις».
Άγιε άνθρωπε του Θεού π. Ιγνάτιε.
Σε θέλουμε μαζί με τον Δαυίδ να έχετε ύπαρξη και ζωή με προσφορά και δημιουργία, και μαζί με την Παναγία να ζείτε το διαρκές και ατελείωτο νεανικό παρόν του Θεού, να έχετε παρουσία, και μαζί με τους Αγίους να σύρετε το χορό της ζωής «από του νυν και εις του αιώνος», ως προσφορά χαράς, ευχαρίστησης, διασκέδασης και ζωής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα