Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Εντοπίστηκαν έξι φυτείες κάνναβης στο Ρέθυμνο (φωτ.)

Έξι φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Ρέθυμνο, ενώ εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 78 δενδρύλλια κάνναβης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα (21.07.2023) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν έξι (6) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης όπου καλλιεργούνταν επιμελώς (78) δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως δύο μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επίσης στο χώρο βρεθήκαν πλήθος πειστηρίων τα οποία περισυλλέχτηκαν από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα