Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Εντυπωσιακό θέαμα στους τελικούς του παγκόσμιου τουρνουά μπάντμιντον

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο κλειστό Κλαδισού το παγκόσμιο τουρνουά μπάντμιντον, με τους τελικούς και των 5 κατηγοριών να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα.

Στο απλό ανδρών έγινε η πιο συναρπαστική αναμέτρηση και νικητής αναδείχθηκε ο Πολωνός Adrian Dziolko, στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών κέρδισε η Γερμανίδα Luise Heim, στο μικτό επικράτησαν οι Arjun M.R./Maneesha K. (Ινδία), ενώ και στα διπλά την πρωτιά πήραν αθλητές (Arjun M.R./Ramchandran Shlok) και αθλήτριες (Rutaparna Panda/Arathi Sara Sunil) από την Ινδία.

Τις απονομές, έκαναν ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος αθλητισμού, Σταύρος Φιωτάκης, η πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης, Βικτώρια Χατζήνα και η πρόεδρος του Α.Π.Σ. Άνεμος Χανίων, Αφροδίτη Ψούνη.

Το τουρνουά (που ήταν βαθμολογούμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία και μετρούσε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ είχε και χρηματικά έπαθλα) συνδιοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι: Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης, Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες