Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ενθουσιασμός στη Νέα Δημοκρατία

Ενθουσιασμός κι ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα επικράτησε στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας και στα Χανιά, με τους υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματος να κάνουν λόγο για σαρωτική νίκη και γιορτή, αλλά από την επόμενη μέρα “σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά”.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης δήλωσε σχετικά: “Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μία σαρωτική νίκη, με υψηλό ποσοστό. Η νίκη όμως δεν ανήκει στη ΝΔ, αλλά σε όλη την κοινωνία και τη χώρα γιατί επέλεξε τον πρωθυπουργό που θα συνεχίσει να έχει η χώρα σταθερότητα, επέλεξε την κανονικότητα, για μια χώρα που της αξίζει να πηγαίνει μόνο μπροστά, να αναπτύσσεται, να είναι το καμάρι της Ευρώπης. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους, όσοι αγωνιστήκαμε αυτήν την μακρά προεκλογική περίοδο. Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Προβλήματα υπάρχουν, σήμερα θα μας επιτρέψετε να πανηγυρήσουμε αλλά από αύριο όλοι ενωμένοι, η κυβέρνηση απέναντι σε όλη την Ελλάδα και είμαι βέβαιος ότι ακόμη για μια τετραετία θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσοι με επέλεξαν ώστε να είμαι μέλος του επόμενου κοινοβουλίου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, την γυναίκα μου ιδιαίτερα που βρίσκεται στον 9ο μήνα και περιμένουμε το 2ο μας παιδάκι. Να είστε βέβαιοι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες. Το χρέος κι η ευθύνη είναι μεγάλα κι ανήκει σε όλους μας. Σκληρή δουλειά από αύριο».

Η Χαρίκλεια Ντερμανάκη ανέφερε για το εκλογικό αποτέλεσμα πως είναι “μια χαρούμενη νύχτα για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες, από αύριο όμως, αυτή είναι κι η μεγάλη μας πεποίθηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο μεγάλος νικητής των σημερινών εκλογών, ο πρωθυπουργός μας, όλων των Ελλήνων, ο άνθρωπος φτιαγμένος από τη στόφα του ηγέτη, όλοι μαζί, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, για μια καλύτερη Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε”.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΡΗΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα