Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Έντεκα χρόνια ακαθάριστα

Μόνο… οστά δεινόσαυρων δεν αποκαλύφθηκαν από τα κλαδέματα που ξεκίνησαν τη Δευτέρα από συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης στον Β.Ο.Α.Κ. στο ύψος του κόμβου Βαμβακόπουλου!

Αθλια εικόνα στα πρανή του ΒΟΑΚ αποκάλυψε το κλάδεμα και ο καθαρισμός τους

Λάστιχα φορτηγών(!), τελάρα πλαστικά, χαρτόκουτες κάθε είδους, μεγάλα και μικρά πλαστικά κουτιά και τόνοι ολόκληροι από μπουκάλια αποκαλύφθηκαν μέσα στις πικροδάφνες!
Η κατάσταση αυτή δεν πρέπει να προξένησε την απορία σε κανένα αφού δεν θα περίμενε κανείς άλλη εικόνα όταν σοβαρός καθαρισμός και κλάδεμα είχε να γίνει από το 2010 στο τμήμα του δρόμου από το Βαμβακόπουλο μέχρι την Κίσσαμο λες και αυτό δεν είναι τμήμα του ΒΟΑΚ, δεν ανήκει στα όρια της Κρήτης.
Μια και λοιπόν ένας πρώτος καθαρισμός ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα από συνεργείο της Περιφέρειας με συμβασιούχους υπαλλήλους και με ειδικό μηχάνημα που θρυμματίζει τα κλαδιά ας ελπίσουμε ότι οι παρεμβάσεις αυτές θα συνεχιστούν, θα φτάσουν μέχρι και την Κίσσαμο, θα καθαριστούν από τα χώματα και τα κλαδιά και τα αυλάκια απορροής των νερών του ΒΟΑΚ που είναι μπαζωμένα και βέβαια οι καθαρισμοί δεν θα χρειαστεί να επαναληφθούν το… 2031!

3 Comments

  1. Μια ξεφτιλα η περιφερεια μια ξεφτιλα και οι τεχνικες υπηρεσιες του Δημου ο τοπος ειναι αφρικη και κανεις δεν ασχολειται σοβαρα.
    Η εφημεριδα σας καλο θα ηταν να ασχοληθει με την δημοσιογραφια και να κανει επιτελους ρεπορταζ και καμια ερευνα γιατι ο τοπος παρακμαζει και ποιοι εχουν ευθυνες! Εκτος αν ειστε εφημεριδα αναδημοσιευσεων και οχι πραγματικα δημοσιογραφοι

  2. Εγώ θα το πω και ας μην αρέσει. Πρώτα απ’ όλα φταίει η παιδεία μας σαν πολίτες. Τι χάλια είναι αυτά. Το πώς συμπεριφέρονται κάποιοι, δείχνει πως έχουν μάθει στην ζωή τους. Το ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες, οποίες και αν είναι, δεν κάνουν αυτό που πρέπει είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα που χρήζει διερεύνησης. Αλλά ρε παιδιά… ας είμαστε λιγάκι “άνθρωποι”, για όσους μπορούν να καταλάβουν την σημασία της λέξης. Η λέξη άνθρωπος έχει ετυμολογία. Δεν είναι τυχαία λέξη. Μας ξεχωρίζει από τα “άλογα” όντα. Ας συμπεριφερόμαστε λοιπόν έτσι για να μην φτάνουμε εδώ που φτάσαμε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες