Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, 2020

Ενωτικός από τα Χανιά ο Β. Μεϊμαράκης (φωτος)

Με κατάθεση στεφάνου στους Τάφους των Βενιζέλων ξεκίνησε την επίσκεψή του στα Χανιά ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγ. Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι ο Ελευθέριος και ο Σοφοκλής Βενιζέλος μεγάλωσαν την Ελλάδα και ένωσαν τους Ελληνες.

Πρόσθεσε ακόμα ότι δείχνουν τον δρόμο για συνεννόηση, συναίνεση και ρεαλιστικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας.

Τόνισε ότι “μεγαλουργούν οι Ελληνες όταν είναι ενωμένοι”.

Ειδικότερα, κατά την προσέλευσή του στους τάφους των Βενιζέλων, ο κ. Μεϊμαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με σεβασμό προσέρχομαι σήμερα να καταθέσω στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων, του Ελευθέριου και του Σοφοκλή. Ήταν πολιτικοί οι οποίοι είχαν όραμα. Συνδύασαν το ρεαλισμό και τη λογική με την υλοποίηση οράματος και μεγάλωσαν την Ελλάδα. Ένωσαν τους Έλληνες και απέδειξαν ότι μπορούμε όταν έχουμε ηγέτες, ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες περιόδους και να γράψουμε λαμπρή ιστορία.
Είναι φωτεινό παράδειγμα και για σήμερα, στην κρίσιμη και δύσκολη ώρα που περνάμε, μας δείχνουν το δρόμο για συνεννόηση, συζήτηση, διάλογο, συνθέσεις και αποφάσεις λογικές και ρεαλιστικές. Αλλά και με όραμα για το λαό μας και την Ελλάδα μας.
Πιστεύω ότι μπορούμε -και πρέπει- αυτό το φωτεινό παράδειγμα να το ακολουθήσουμε. Μεγαλουργούμε οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι. Και αυτή την κρίση ενωμένοι θα την περάσουμε».

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Αμέσως μετά ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για τη συνάντησή του με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και με δημάρχους  του Νομού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι πολλά έργα στην Κρήτη δεν προχώρησαν ή έμειναν στάσιμα ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Απ. Βουλγαράκης τόνισε την ανάγκη στήριξης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε  επίσης με παραγωγικούς φορείς και με την διοίκηση του ΕΒΕΧ στο χώρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

 

 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα ολοκληρώσει την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο “Πορτοκάλι”.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες