Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ενημερωτική εκδήλωση από τον Ορίζοντα τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019  ο Σύλλογος Ορίζοντας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου πραγματοποιεί ενημερωτική δράση στα γραφεία του Συλλόγου στην Οδό Μανουσογιαννάκηδων 17 από τις 9:30 έως τις 12:30, για να ενημερώσει το κοινό για τις δράσεις του Συλλόγου και την σημασία του εθελοντισμού. Παράλληλα όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί για τη Δωρεά Μυελού των Οστών. Θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία και καταγραφή των ενδιαφερόμενων ως υποψήφιοι εθελοντές δότες.

Η επίτευξη του στόχου της αύξησης του αριθμού των υποψήφιων εθελοντών δοτών μυελού των οστών είναι μεγάλης σημασίας για το Σύλλογό, καθώς όπως εξηγεί:” Για το σκοπό αυτό, η ομάδα εκπαιδευμένων εθελοντών του Συλλόγου μας διοργανώνει ενημερωτικές δράσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς υπάρχουν παιδιά τα οποία νοσούν από λευχαιμία ή άλλα είδη καρκίνου, που ως βασική θεραπεία – αντιμετώπιση έχουν την μεταμόσχευση μυελού, αλλά είναι σε αναμονή, διότι δεν υπάρχουν εθελοντές δότες, που θα τους χαρίσουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.
Έτσι, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 7000 υποψήφιοι εθελοντές δότες στο νομό μας και συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθεια για την αύξησή τους”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα