Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ένα παράπονο για την Κάντανο

«Η Κάντανος είναι εγκαταλελειμμένη από τον Δήμο, αυτό συμβαίνει και είναι ένα αίσχος». Το παράπονό του μας μετέφερε κάτοικος της περιοχής αναφορικά με την ιστορική Κάντανο και συνέχισε. «Το οδικό δίκτυο είναι σε κακή κατάσταση! Ο κεντρικός δρόμος είναι σε άθλια κατάσταση, κάποια έργα έκαναν, κάτι σωλήνες έβαλαν και τους σκέπασαν αλλά σε γενική κατάσταση όλο το χωριό παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης» μας τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο δρόμος βέβαια υπάγεται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, γιατί είναι επαρχιακό οδικό δίκτυο αλλά και ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου οφείλει να πιέζει στην κατεύθυνση της υλοποίησης των απαραίτητων οδικών έργων. Είναι κοινή αντίληψη σε πολύ κόσμο πως η ίδρυση του ενιαίου Δήμου με έδρα την Παλαιόχωρα μετέθεσε εκεί το κέντρο των αποφάσεων, στη μεγάλη κωμόπολη με τον αυξημένο πληθυσμό και την πιο έντονη οικονομική δραστηριότητα.
Αλλά ο Δήμος οφείλει να βλέπει όλη την επικράτεια του, κάθε κωμόπολη και χωριό και να μην δίνει έμφαση μόνο στις αναπτυγμένες οικονομικά περιοχές τους.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα