Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ελάχιστοι οι ετεροδημότες που πήγαν στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου για να ψηφίσουν

Ελάχιστοι είναι οι ετεροδημότες που έφτασαν στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου για να ψηφίσουν στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Μυλοποτάμου και του Δήμου Ανωγείων. Η εκλογική κίνηση είναι υποτονική μέχρι και αυτή την ώρα και έρχεται σε αντίθεση με την κίνηση εκδρομέων και τουριστών στα Ανώγεια και σε χωριά του Μυλοποτάμου.
Οπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι κάλπες που θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα αναμένεται «να αποτυπώσουν την άποψη των κατοίκων για το κατά πόσο η επίσημη Πολιτεία ενδιαφέρεται για τη ζωή, την επιβίωση και τα προβλήματα των κατοίκων που έχουν επιλέξει να παραμείνουν στα χωριά τους αντιμετωπίζοντας το κόστος διαβίωσης σε δύσκολες ορεσίβιες περιοχές».
Τους συγκεκριμένους, κυρίαρχα αγροκτηνοτροφικούς δήμους του Ρεθύμνου, είχαν επισκεφθεί τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μειμαράκης, που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τα προβλήματα των περιοχών και την ιδιαίτερη ταυτότητα των δύο δήμων του νομού.
Τα αποτελέσματα στα Ανώγεια, και στα χωριά του Μυλοποτάμου, αναμένεται να βγουν γρήγορα, αφού η έλλειψη σταυρού προτίμησης στα ψηφοδέλτια διευκολύνει την καταμέτρηση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα