Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Εκθεση ζωγραφικής μαθητών

Στην είσοδο του Δημαρχείου Χανίων θα φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Μέσα», στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάζονται τα έργα μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου.

Η καλύτερη ζωγραφιά – κατασκευή, που θα προκύψει, θα λάβει ως βραβείο ένα ποδήλατο και άλλες πέντε θα λάβουν ως έπαθλο κράνη ποδηλάτου.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις εργάσιμες ώρες, ενώ τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας.

Και διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας
Εν τω μεταξύ ξεκίνησε στη σελίδα του Instagram του Δήμου Χανίων ο διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας για μικρούς και μεγάλους, με θέμα «Η φύση είναι μεγάλη και αιώνια, ενώ εμείς μικροί κι εφήμεροι!». Οι συμμετοχές, που παρελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα θα παρουσιάζονται έως και τις 22/10, ενώ οι έξι, που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν από μια μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών, προσφορά του Δήμου Χανίων και του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων. Οι τρεις καλύτερες θα κοσμήσουν το Φουαγιέ του Δήμου. Ο διαγωνισμός εντάσσεται στις δράσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες