Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν σε Erasmus επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κρήτης

Την Περιφέρεια Κρήτης επισκέφθηκαν οι συμμετέχοντες στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus + KA2 με τίτλο MADD, (Music, Art, Drama, Dance) in the classroom”, όπου τους εκπαιδευτικούς από 7 συνεργαζόμενες χώρες (Ισπανία, Πορτογαλία, Κροατία, Ρουμανία, Φιλανδία, Ελλάδα και Τουρκία) υποδέχθηκε ο Γιώργος Αλεξάκης Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων. Ο κ. Αλεξάκης ενημέρωσε για τους αναπτυξιακούς στόχους της Περιφέρειας Κρήτης και τους απένειμε τα Πιστοποιητικά Συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν τα 25o & 27o Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου Κρήτης και οι Διευθυντές τους Μανόλης Λαμπράκης και Αγγελική Τρουλλινού καθώς επίσης και οι εκπαιδευτικοί Χριστίνα Πατσιά και Ειρήνη Θεοφάνους.
Βασικός στόχος του ευρωπαϊκού προγράμματος είναι η αναζήτηση μεθόδων και τρόπων διδασκαλίας ώστε με τη βοήθεια της Μουσική, της Τέχνης, της Δραματοποίησης και του Χορού να υπάρχει αποτελεσματική και περισσότερο ελκυστική εκπαίδευση των μαθητών.
Οι εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο παραμονής τους επισκέφθηκαν επίσης την Κνωσσό, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, το νέο Μουσείο της Ελεύθερνας, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, το Ενυδρείο Κρήτης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα