Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Εκλογές Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κρήτης

Στις 11 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητήριου Κρήτης για τα όργανα του παραρτήματος Κρήτης. Στο επιμελητήριο συμμετέχουν οι κλάδοι των Γεωπόνων, Γεωλόγων, Δασολόγων, Κτηνιάτρων και Ιχθυολόγων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «εντυπωσιακή αναμένεται η συμμετοχή καθώς πολλά νέα πρόσωπα, νεαρής κυρίως ηλικίας συμμετέχουν ως υποψήφιοι. Η παράταξη “Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης” με ένα από τα μεγαλύτερα πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια στην Ελλάδα, αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι: «Η “Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης” αποτελεί μια πρωτοβουλία από νέους αλλά και έμπειρους γεωτεχνικούς, που έχει ως όραμα την αναμόρφωση του Παραρτήματος. Οραματιζόμαστε ένα ΓΕΩΤΕΕ μακριά από μικροκομματικές και προσωπικές σκοπιμότητες, που στο επίκεντρό του έχει τα μέλη του αλλά ταυτόχρονα και την κοινωνία. Με ακόμα πιο ενισχυμένο τον ρόλο του ΓΕΩΤΕΕ μέσω πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων του Παραρτήματος σε νευραλγικούς τομείς που αφορούν την Κρήτη.
Με τον αέρα της δυναμικής ανανέωσης, με σύνεση, με εμπειρία, με σύνθεση και με δημιουργική διάθεση ως ένας υπερκομματικός συνδυασμός, μακριά και έξω από μηχανισμούς, έχοντας συγκεντρώσει άξιους, ικανούς και έμπειρους υποψηφίους από όλους τους νομούς της Κρήτης αλλά και από κάθε επαγγελματικό πεδίο κατεβαίνει στις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤΕΕ) για το Παράρτημα Κρήτης η Γεωτεχνική Ενότητα Κρήτης. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 11 Δεκεμβρίου 2022 σε τέσσερα εκλογικά κέντρα στην Κρήτη.
Ο συνδυασμός της Γεωτεχνικής Ενότητας Κρήτης αποτελείται από νέα κυρίως πρόσωπα χωρίς καμιά εξάρτηση, με όραμα, φαντασία, ανιδιοτέλεια και με απήχηση που ξεπερνά τα στενά τοπικά όρια.
Προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και αφετηρίες, αλλά με την ίδια αγάπη για τον Γεωτεχνικό χώρο, ενώνουν τις δυνάμεις τους, ικανοποιώντας την ανάγκη για πολυσυλλεκτικότητα, καθώς οι λύσεις στα προβλήματα και τις ανάγκες των Γεωτεχνικών δεν έχουν «χρώματα».
Η παράταξη την Γεωτεχνικής Ενότητας Κρήτης αγκαλιάζει και εμπιστεύεται τον νέο Γεωτεχνικό επιστήμονα, δίνοντας του ρόλο και χώρο , αφήνοντας τον ελεύθερο να αποδείξει κι αυτός τις δικές του δυνατότητες, αντί να τον παγιδεύσει και να τον κουράσει με δήθεν αυθεντίες και πρότυπα.
Ο αέρας της ανανέωσης, της εργατικότητας, της ανιδιοτέλειας και της ελπίδας είναι το βασικό χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου της Γεωτεχνικής Ενότητας Κρήτης».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα