Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εκδρομή αγάπης για σεισμοπαθείς στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Μια εκδρομή αγάπης για άτομα της τρίτης ηλικίας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας διοργάνωσε και προσέφερε ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, «συναισθανόμενος τις δυσκολίες στις οποίες έχουν περιέλθει οι σεισμοπαθείς, αποφάσισε να αφιερώσει μία εκδρομή με αφορμή την Γιορτή της Αποκριάς, στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τον σεισμό και τις συνέπειες του».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η εκδρομή περιελάμβανε ξενάγηση στη Μονή της Παναγιάς Γκουβερνιώτισσας ενώ ακολούθησε γεύμα στο Κέντρο «Palladium» στην Ανώπολη για φαγητό, μουσική και διασκέδαση. Τον Δήμο εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Βάνα Φραγκάκη μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Μιχάλη Βλατάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία, που δείχνει την ευαισθησία και το κοινωνικό τους πρόσωπο καθώς και το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης για την ξενάγηση στη Μονή της Παναγιάς Γκουβερνιώτισσας.

Συνολικά, σημειώνεται πως στην εκδρομή συμμετείχαν 650 άτομα από τις σεισμοπαθείς περιοχές Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου, Αρχανών – Αστερουσίων, Πεζών, Πύργου Μονοφατσίου και Χάρακα αλλά και από τα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η.) του Δήμου Ηρακλείου. Λόγω της αυξημένης συμμετοχής μάλιστα ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας διέθεσε και δικό του λεωφορείο για την εκδρομή που έδωσε χαρά σε άτομα της τρίτης ηλικίας του Δήμου. Τέλος, επισημαίνεται πως την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα