Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Εκδήλωση του συνδυασμού Χ. Κουκιανάκη στον Αποκόρωνα (φωτ.)

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής στις Βρύσες  ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου και εκ νέου υποψήφιος επικεφαλής της παράταξης “Ενωτική Μαχητική Αποκορωνιώτικη Ανεξάρτητη Κίνηση” κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Τον κ. Κουκιανάκη υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα οι υποστηρικτές του μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού.

Στην ομιλία του χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι: «ο Αποκόρωνας είναι πλέον ένας Δήμος από τους πιο ανεπτυγμένους και αναγνωρισμένους στην Κρήτη και όχι μόνο. Έχουμε δημιουργήσει ένα Δήμο που ξεχωρίζει, είναι ανταγωνιστικός συμμετέχει σε όλες τις χρηματοδοτήσεις με αποτέλεσμα εκτελείται σημαντικό έργο. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ξεδιπλώσει μια βεντάλια έργων υποδομών ακριβώς για να καλύψουμε καθυστερήσεις δεκαετιών προκειμένου να φτιάξουμε τα απαραίτητα θεμέλια με τη βιώσιμη ανάπτυξη των επόμενων χρόνων ένας στόχος θετικά φιλόδοξος ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κάποιος τις θεομηνίες που συνέβησαν την οικονομική συγκυρία, τους διαθέσιμους πόρους ανθρώπινους και οικονομικούς, τις τεράστιες ανάγκες σε θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε και διαβεβαιώνουμε τη σταθερή βελτίωσή τους με κάθε μέσο. Είναι φανερό ότι έχουμε μπει στα θεμέλια της βιώσιμης ανάπτυξης η πρόοδος είναι μπροστά μας ένα στοίχημα που δεν υπάρχει το περιθώριο να χαθεί με αμφιταλαντεύσεις και πειραματισμούς. Είμαστε εδώ έμπειροι, δυνατοί γνώστες με εξωστρέφεια με επικοινωνία με σύνεση με εργατικότητα να συνεχίσουμε το έργο μας φέρνωντας την υλοποίηση του οράματος όλων μας για ένα Αποκόρωνα αντάξιο της ιστορίας του και του κόσμου του ένα Δήμο πρότυπο, πράσινο ελκυστικό για όλους. Σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό περιβάλλον ο Δήμος Αποκόρωνα σήκωσε το γάντι, τόλμησε και με την παράλληλη υλοποίηση μεγάλων έργων όπως: Αποχέτευση Γεωργιούπολης και ευρύτερης περιοχής, εγκατάσταση συμπληρωματικών μονάδων επεξεργασίας λυμάτων Καλυβών, κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμών Αλμυρίδας, Πλάκας, Κόκκινου χωριού, ‘Ασπρου και Καμπιών».
Συνεχίζοντας ο κ. Κουκιανάκης τόνισε  ότι: «όραμα μας είναι να κάνουμε τον Αποκόρωνα ένα ελκυστικό τόπο να ζει και να δραστηριοποιείται ο δημότης, ο επισκέπτης, ο επενδυτής. Φέραμε πολλαπλάσια αποτελέσματα από αυτά που θα περίμενε ο κάθε καλοπροαίρετος κριτής. Δεν πρέπει να υποτιμάται το τι έχει επιτευχθεί, τίποτα δεν είναι αυτονόητο ούτε δεδομένο, λογικά έγινε με πολύ δουλειά και αγώνα. Ο τόπος μας δεν έχει περιθώρια για πισωγυρίσματα. Πατάμε γερά και προχωράμε μπροστά με σιγουριά»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα