Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Έκαναν 47 χιλιόμετρα πεζοπορία η διάδοχος Βικτώρια της Σουηδίας και ο σύζυγός της

Η Aυτού Υψηλότης η πριγκίπισσα διάδοχος του σουηδικού θρόνου Βικτώρια και ο σύζυγός της Ντάνιελ, ο πρώην προσωπικός της γυμναστής, έκαναν εκδρομή στην εξοχή το περασμένο Σαββατοκύριακο διανύοντας, κρατήστε την αναπνοή σας (ιδίως οι καπνίζοντες), ούτε λίγο ούτε πολύ 47 ολόκληρα χιλιόμετρα με τα πόδια!

Οι Σουηδοί πρίγκιπες μοιράστηκαν μάλιστα δύο στιγμιότυπα της φυσικής ζωής τους μακριά από τα ανάκτορα στο Jämtland Triangle, το πιο διάσημο μονοπάτι πεζοπορίας της Σουηδίας, στο λογαριασμό τους στο Instagram. Το φυσικό αυτό μονοπάτι χαρακτηρίζεται από τη μοναδική, αλπική χλωρίδα και εκτείνεται κατά μήκος ρυακιών. Φέροντας τον κατάλληλο εξοπλισμό πεζοπορίας, το βασιλικό ζευγάρι χαμογελά στη φωτογραφική μηχανή και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το πόσο απολαμβάνει την εκδρομή αυτή στην εξοχή.

Στην ανάρτησή τους, οι γονείς δύο παιδιών ευχαριστούν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό STF, ο οποίος προσφέρει μεγάλες και μικρές περιηγήσεις για να κάνει τη φύση της Σουηδίας πιο προσιτή στους απλούς θνητούς. Ακριβώς στο πνεύμα της οπαδού της πεζοπορίας Βικτώριας δηλαδή, η οποία θέλει να φέρει την ομορφιά της χώρας της πιο κοντά στο λαό της. Δύσκολοι καιροί και δύσκολα καθήκοντα για πρίγκιπες, ακόμα και για Σουηδούς γαλαζοαίματους…

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες