Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Ειρηναίος Μαράκης: «Ανάγκη για άλλη πολιτική στον Δήμο Χανίων»

Την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση πραγματοποίησε στο Εργατικό Κέντρο η “Ανταρσία στα Χανιά” με υποψήφιο δήμαρχο τον Ειρηναίο Μαράκη.
Οπως είπε σε δήλωσή του ο κ. Μαράκης, «η Ανταρσία στα Χανιά αντιμετωπίζει τη μάχη των εκλογών ως μία κεντρική πολιτική μάχη». Ο ίδιος εξέφρασε τη σφοδρή αντίθεσή στις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ που, όπως είπε, μεταξύ άλλων, «εφαρμόζει αντεργατικούς νόμους».
Ο κ. Μαράκης σημείωσε ότι «ο Παναγιώτης Σημανδηράκης έχει τη στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, είναι εκφραστής των κεντρικών πολιτικών επιλογών, έχει παρουσιάσει έργα βιτρίνας» και τόνισε την ανάγκη «για άλλη πολιτική στον Δήμο Χανίων την οποία μπορεί να εφαρμόσουν οι εργαζόμενοι από τα κάτω με γενικές συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς. Εχουν άμεση γνώση των προβλημάτων της πόλης και μπορούν μακριά από κάθε πολιτική εξάρτηση, να χαράξουν μία άλλη πορεία για την κοινωνική ζωή της πόλης. Εμείς, διεκδικούμε να μπούμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ώστε να εκφράσουμε και να ενισχύσουμε αυτούς τους αγώνες. Επιθυμούμε τη συνεργασία και την επικοινωνία με την εργατική τάξη ώστε να συγκρουστούμε με τις πολιτικές της φτωχοποίησης και παράλληλα απαιτούμε μία πόλη ελεύθερη από ρατσισμό, σεξισμό, γυναικοκτονίες, κοινωνική περιθωριοποίηση. Ζητούμε άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα