Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Εικόνες του κόσμου

Ρωσία: Ηθοποιοί του δρόµου

Ηθοποιοί του δρόµου περπατούν κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης στην Αγία Πετρούπολη. Οι θερµοκρασίες έχουν φτάσει τους µείον τρεις βαθµούς Κελσίου στη δεύτερη µεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας.

ΗΠΑ: Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Κόκκινη Αίθουσα του Λευκού Οίκου. Ο Λευκός Οίκος αναµένεται να υποδεχθεί εκατό χιλιάδες επισκέπτες κατά την περίοδο των εορτών. Μερικά από τα εκθέµατα του 2023 περιλαµβάνουν πάνω από είκοσι δύο χιλιάδες καµπάνες, σχεδόν τριάντα τέσσερις χιλιάδες στολίδια, σχεδόν δεκαπέντε χιλιάδες µέτρα κορδέλας και ενενήντα οκτώ χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο το συγκρότηµα του Λευκού Οίκου.

Γερµανία: Χριστουγεννιάτικη αγορά

Ένα καρουζέλ περιστρέφεται στη χριστουγεννιάτικη αγορά της Φρανκφούρτης. Η χριστουγεννιάτικη αγορά στο κέντρο της Φρανκφούρτης λειτουργεί από τις 27 Νοεµβρίου έως τις 21 ∆εκεµβρίου.

Γαλλία: Χριστουγεννιάτικο ταχυδροµείο

Ένας άνδρας ντυµένος Άγιος Βασίλης (στα γαλλικά Pere Noel) διαβάζει και απαντά σε χριστουγεννιάτικα γράµµατα στο χριστουγεννιάτικο ταχυδροµείο στη Libourne, κοντά στο Μπορντό. Το γραφείο αυτό κλείνει φέτος τα 61 του χρόνια. Ο Άγιος Βασίλης έχει 60 ξωτικά γραµµατείς που απαντούν στην αλληλογραφία του, ενώ 1,3 εκατοµµύρια επιστολές, συµπεριλαµβανοµένων 80.000 ηλεκτρονικών µηνυµάτων, αναµένονται το 2023 στο ταχυδροµείο. Το γραφείο είναι ανοιχτό έως τις 20 ∆εκεµβρίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα