Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Εικόνες του κόσμου…

Το ανδροειδές “Ameca” αλληλεπιδράa µε τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του MWC (Mobile World Congress) 2024 στη Βαρκελώνη.
Συνταξιούχος στον Λίβανο φοράει µάσκα κατά τη διάρκεια διαµαρτυρίας έξω από το κυβερνητικό µέγαρο στο κέντρο της Βηρυτού. Συνταξιούχοι και δηµόσιοι υπάλληλοι της χώρας, ζητούν αυξήσεις καθώς το τοπικό νόµισµα έχει χάσει πάνω από το 90% της αξίας της έναντι του δολαρίου από την έναρξη της οικονοµικής κρίσης το 2019 .
Kαλλιτέχνης εργάζεται πάνω σε ένα ξύλινο γλυπτό για το παραδοσιακό φεστιβάλ Fallas στο εργαστήριό του στη Βαλένθια της Ισπανίας. Στο φεστιβάλ χάρτινα και ξύλινα γλυπτά χρησιµοποιούνται ως σαρκαστικός τρόπος για την αναπαράσταση καταστάσεων και χαρακτήρων τόσο της φανταστικής όσο και της πραγµατικής ζωής. Παραδοσιακά το γλυπτό καίγεται την τελευταία ηµέρα των εκδηλώσεων.
Εργαζόµενος του οίκου δηµοπρασιών Sotheby’s µεταφέρει το πορτρέτο του Francis Bacon «Study of George Dyer» κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας δηµοπρασίας. Ο πίνακας αναµένεται να πιάσει περίπου επτά εκατοµµύρια βρετανικές λίρες!

 

Ο αναβάτης Xavi Cardelus από την Ανδόρρα, “γλύφει” την άσφαλτο κατά τη διάρκεια της πρώτης ηµέρας των επίσηµων δοκιµών στην πίστα Jerez-Angel Nieto, στη Jerez de la Frontera στην Ισπανία.

Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα