Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος γυναίκας στα Μεσκλά

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Σταμάτη Μπελιβάνη ο θάνατος της 54χρονης γυναίκας  στα Μεσκλά.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε τραύμα στον λαιμό, από τέμνον όργανο.

Υπενθυμίζεται ότι  γείτονες οι οποίοι δεν είχαν δει την 54χρονη τις τελευταίες τρεις ημέρες, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η 54χρονη γυναίκα η οποία κατάγονταν από την Αθήνα εργάζονταν σε εστιατόριο στην Αγία Μαρίνα (μέχρι την επιβολή της καραντίνας). Ζούσε το τελευταίο διάστημα με το Νορβηγό συντροφό της -ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ- στα Μεσκλά.

Στο σημείο βρέθηκε και ο πρώην σύζυγος του θύματος ο οποίος μιλώντας στους δημοριογράφους ανέφερε ότι η τελευταία επικοινωνία με την 54χρονη ήταν αργά το βράδυ της Πέμπτης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην σύζυγος της 54χρονης «με κάλεσε εκείνη στο τηλέφωνο και μου είπε να έρθω να την πάρω από τα Μεσκλά γιατί θα την σκοτώσει. Της εξήγησα ότι δεν μπορούσα να έρθω στα Μεσκλά». Στην συνέχεια όπως ανέφερε ο πρώην σύζυγος του θύματος, μίλησε με τον σύντροφο της 54χρονης ο οποίος του ανέφερε ότι το θύμα δεν θα έμενε στο σπίτι αλλά σε έναν συγχωριανό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες