Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Δρομολογείται η αποκατάσταση του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι

Στάλθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού στο Πολυτεχνείο Κρήτης, προς υπογραφή, η τροποποίηση της από 30-8-2021 Προγραμματικής Σύμβασης για την «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ της ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ».

Οι τροποποιήσεις είναι οι εξής:

– Παρατείνεται η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης κατά δύο μήνες από τη λήξη της, δηλαδή συμφωνείται παράταση έως και τις 30/04/2022, έπειτα από σχετικό αίτημα του Πολυτεχνείου.

– Επιπλέον των υποχρεώσεων που έχουν ήδη αναληφθεί από το Υφυπουργείο, η ΓΓΑ αναλαμβάνει και την εκπόνηση των Μελετών για τη δημιουργία Σταδίου με στίβο και λοιπές αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και την εκπόνηση Μελέτης Βιωσιμότητας του υπό δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Ακρωτηρίου (Α.Κ.Α.).

– Το Πολυτεχνείο, πέραν των ήδη αναληφθεισών εκ μέρους του υποχρεώσεων, αναλαμβάνει και την εκπόνηση Μελέτης για τη χωροθέτηση τόσο του Σταδίου με στίβο, όσο και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων εντός του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και της πρόσβασης στο Α.Κ.Α. από τον υπάρχοντα φωτεινά σηματοδοτούμενο οδικό κόμβο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα