Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Δωρεές προς το Ιδρυμα “Ελ. Κ. Βενιζέλος”

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» με ανακοίνωση του γνωστοποιεί τις παρακάτω σημαντικές προσφορές:
Ο Μανώλης Αγγελάκης πρόσφερε 3 φακέλους (51 τεκμήρια) με χειρόγραφες επιστολές από και προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο και άλλους.
Ο Ίων Λαλαγιάννης πρόσφερε μία χειρόγραφη επιστολή του Ελευθερίου Βενιζέλου προς τον πρόγονό του Απόστολο Ψαλτώφ.
Ο Σπύρος Μαρκαντωνάκης πρόσφερε 2 φωτογραφίες του Ελευθερίου Βενιζέλου, 6 παράσημα, 1 μετάλλιο, γραμματόσημα της Κρητικής Πολιτείας και του Θερίσου και 1 γραμμάτιο είσπραξης στο όνομα του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», στην ανακοίνωση του επισημαίνει πως εκτιμά ιδιαίτερα αυτές τις πολύ σημαντικές δωρεές και ευχαριστεί δημόσια τους δωρητές.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Όλοι μας ας προστατευσουμε το Μουσείο-οικεια του Ελ.Βενιζέλου στη Χαλεπα όπως κ το Ιδρυμα Ελ. Βενιζέλου στο έργο του για την αναδειξη της προσωπικοτητας και της πολιτικης του Ελ.Βενιζέλου κ της εποχής του…..όπως κ τα κτιρια-μνημεια της περιοχης της Χαλεπας…..ωστε μαζί με το Νέο Αρχαιολογικο Μουσειο των Χανιων κ ένα μελλοντικο Λαογραφικο Μουσείο στη Γαλλικη Σχολη να αποτελέσουν ένα πολιτιστικο συνολο στη Χαλεπα!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα