Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Δημήτρης Ανθούσης: Ο Πλατανιάς υστερεί σε υποδομές και αυτό πρέπει να αλλάξει

Την πεποίθησή του ότι η τοπική κοινωνία της Κοινότητας Πλατανιά θα στείλει μήνυμα αλλαγής και ελπίδας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Δημήτρης Ανθούσης, ο οποίος περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της περιοχής μαζί με αντιπροσωπεία του συνδυασμού του, «Λαϊκή Συσπείρωση».

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση «ο κ. Ανθούσης αναφέρθηκε στις πολυετείς καθυστερήσεις συγκεκριμένων έργων που έχει ανάγκη η τουριστικότερη περιοχή του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσει, με επάρκεια και αποτελεσματικότητα, τις διαρκώς αυξανόμενες προκλήσεις των καιρών, που σχετίζονται και με την αναβάθμιση άλλων ανταγωνιστικών τουριστικών προορισμών στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παρουσίασε επίσης τις θέσεις και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του τόσο για την Κοινότητα Πλατανιά, όσο και για την ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας ότι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής κατοίκων και επισκεπτών περνά μέσα από τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υποδομών, την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος της διάβρωσης των ακτών.

Ο κ. Ανθούσης επισήμανε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά» αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή για τους δημότες, τονίζοντας ότι το ψηφοδέλτιό της είναι διευρυμένο και ανανεωμένο και αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι και ξέρουν και μπορούν να κάνουν πράξη όλα εκείνα που απαιτούνται για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πλατανιά»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα