Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Δημιουργία Εργαστηρίου Ιδεών και Μελετών για τα Σφακιά

Στη δημιουργία του ‘’Εργαστηρίου Ιδεών και Μελετών για τα Σφακιά’’ σε 5 κύκλους δράσεων, ι. για τον Πολιτισμό ιι για την Κοινωνική Ανάπτυξη και την Παιδεία ιιι για τον Αθλητισμό ιv. για το Περιβάλλον v. για την Πρωτογενή Παραγωγή και την Επιχειρηματικότητα, με σκοπό την διερεύνηση της αξιοποίησης των ευκαιριών και των δυνατοτήτων στον τόπο, προχωρά η Δημοτική Παράταξη ‘’Σφακιανή Σύμπραξη’’, στο πλαίσιο της παραγωγής και διατύπωσης προτάσεων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «συντονιστής για τον ‘’Πολιτισμό και την Ιστορία’’, που εστιάζει στην Σφακιανή Παράδοση και τα Μνημεία, αναλαμβάνει ο Ευτύχης Τζιρτζιλάκης, αναπληρωτής ο Σταύρος Ψαρουδάκης και τομεάρχες για το ‘’Ριζίτικο’’ ο Ευτύχης Κοπασάκης, για τους ‘’Κρητικούς Χορούς’’ ο Γιώργος Ψαρουδάκης για την ‘’Κοινωνική Ζωή’’ η Ιωάννα Ψαράκη -Ποποδάκη.

Συντονιστής για την ‘’Κοινωνική Ανάπτυξη’’, που εστιάζει στην ‘’Κοινωνική Συνοχή’’ την Συμπερίληψη’’ και την Παιδεία, αναλαμβάνει η Άννα Βοτζάκη , αναπληρωτής η Μανωλία Δεληγιαννάκη και τομεάρχες για την Κοινωνική Συνοχή η Μαρία Κατσούλη και για την συμπερίληψη η Στάρια Σύλβια.

Συντονιστής για τον Αθλητισμό που εστιάζει στον αθλητισμό για όλους, στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στα Σφακιά και στον πρωταθλητισμό στο τοπικό υπόβαθρο, αναλαμβάνει ο Μανώλης Τζωρτζάκης και αναπληρωτής ο Μανούσος Δουρουντάκης.

Συντονιστής για το Περιβάλλον, που εστιάζει στις ΑΠΕ, το νερό, τα απόβλητα και τα τεχνικά έργα αναλαμβάνει ο Παύλος Σταματάκης, αναπληρωτής η Τριανταφυλλιά Νικολάου και τομεάρχες για τις ΑΠΕ και την διαχείριση των υδατικών πόρων ο Νίκος Μανουσέλης, για τις υποδομές ο Ανδρέας Χιωτάκης, για τα έργα βιολογικών και απορριμμάτων ο Χρήστος Σηφαλουδάκης, για τα Τεχνικά Έργα οι Ριτζάκης Κανάκης και Μανώλης Τζωρτζάκης

Συντονιστής για την Πρωτογενή Παραγωγή και την Επιχειρηματικότητα, που εστιάζει στα Σφακιανά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τις υπηρεσίες τουρισμού και εμπορίου, αναλαμβάνει ο Θόδωρος Αθητάκης, αναπληρωτής η Γιάννα Κριαρά και τομεάρχες για τον τουρισμό η Ασημένια Μανούσακα, για το εμπόριο ο Χρήστος Γιαννακάκης, για την μεταποίηση ο Βαγγέλης Καρκάνης, για τον πρωτογενή τομέα ο Γιώργος Βρανάς και ο Θόδωρος Πραματευτάκης.

Η διεύρυνση με την συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου συνεχίζεται».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα