Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Δημ. Φραγκάκης: Βάζουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας για να αλλάξουμε την Ελλάδα

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να είμαι Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων. Θα βάλω τα δυνατά μου να ανταποκριθώ στην ευθύνη και στις προσδοκίες των πολιτών για να καταφέρουμε όλοι μαζί την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχουμε ανάγκη», αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Δημήτρης Φραγκάκης.

Όπως επισημαίνει: «Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Εθνικές εκλογές. Με την ενεργό συμμετοχή μου στην πολιτική θέλω να εκπροσωπήσω και την δική μου γενιά αλλά και τους νεότερους και τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση. Βάζω τα δυνατά μου για να δούμε καλύτερες μέρες εμείς και τα παιδιά μας, για να έχουν μία καλύτερη ζωή οι νεότερες γενιές και οι ηλικιωμένοι μας. Βάζω τα δυνατά μου για να ανταποδώσω στον τόπο μου, τα Χανιά, όσα εκείνος μου προσφέρει.

Στις επερχόμενες εκλογές βάζουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Για να αποκτήσουν τα Χανιά όσα πραγματικά τους αξίζουν. Πιστεύω στις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες