Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΔ στα Χανιά

«Οι εκλογές είναι μπροστά μας και πρέπει η κάλπη να ξαναγεμίσει από ανθρώπους που επιθυμούν σταθερότητα, αύξηση μισθών και ανάπτυξη». Αυτό τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε διευρυμένη ΔΕΕΠ της ΝΔ στο ξενοδοχείο Ακάλι στα Χανιά.

Η ίδια τόνισε ότι τα Χανιά έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τέσσερις βουλευτές. Παράλληλα, είπε ότι σήμερα βγήκαν οι διακηρύξεις για νέα Κέντρα Υγείας σε Βάμο και Καστέλλι.

Η Σέβη Βολουδάκη ανέφερε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ ειναι κοστολογημένο στην λεπτομέρειά του. Επίσης, τόνισε ότι «οι πολίτες περιμένουν την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει να τη δουν με έργα και αυτό είναι το στοίχημα για την νέα τετραετία».

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Τόνισε πως στις ερχόμενες εκλογές «πρέπει να δώσουμε μία ακόμα μάχη» και εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα θα ειναι καλύτερο «από αυτό το οποίο προσδοκούμε».

Ο Βασίλης Διγαλάκης είπε ότι «η κάλπη πρέπει να ξαναγεμίσει, δίνοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτοδυναμία». «Αν πάρουμε την τέταρτη έδρα αυτός που θα τη χάσει είναι ο Πολάκης», είπε ο κ. Διγαλάκης.

Η Χαρίκλεια Ντερμανάκη τόνισε ότι «το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν μια νίκη του καλού απέναντι στο κακό, μια νίκη του πολιτικού ορθολογισμού». Η ίδια τόνισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να είναι δυνατή, αποτελεσματική και αυτοδύναμη».

Ο Γιάννης Κασσελάκης εξέφρασε την αισιοδοξία για 4 έδρες στα Χανιά, και «να πετύχουμε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα δώσει τη δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει».

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές ευχαρίστησαν τους πολίτες που τούς τίμησαν με την ψήφο τους στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα