Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Διεθνές Φεστιβάλ ποίησης

Από χθες και έως τις 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης (Aναγνώσεις ποίησης & εργαστήρια).
Το φεστιβάλ οργανώνει η  Διεθνής Ομάδα Ποίησης Χανίων η οποία, όπως ανακοίνωσε, υποδέχεται τη βραβευμένη Αγγλίδα ποιήτρια και θεατρική συγγραφέα Alyson Hallett και τον ποιητή/φωτογράφο Κυριάκο Συφιλτζόγλου.
Το Φεστιβάλ αποτελείται από ένα διήμερο δίγλωσσων εκδηλώσεων (Αγγλικά-Ελληνικά, 5-6/9) με αναγνώσεις ποίησης, δημιουργικά εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά καθώς και μια παράλληλη έκθεση φωτογραφίας (2-7/9) με τον τίτλο «Πιθανότητα αίματος» του Κυριάκου Συφιλτζόγλου.  Το Φεστιβάλ και η Έκθεση είναι ανοιχτά για το κοινό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
•Την Πέμπτη: 11 π.μ.: – 1 μ.μ.: Δημιουργικό Εργαστήρι για Παιδιά.
Παράλληλα, ατομικές συνεδρίες με συμβουλές πάνω σε ποιήματα των ενδιαφερόμενων με την ποιήτρια Alyson Hallett στα Αγγλικά. 7 μ.μ. – 9 μ.μ.:  Αναγνώσεις και συζήτηση με τους καλεσμένους ποιητές Alyson Hallett και Κυριάκος Συφιλτζόγλου.
•Την Παρασκευή: 11 π.μ. – 1 μ.μ.: Εργαστήρι ποίησης για ενήλικες με την Αlyson Hallett.  7 μ.μ. – 8 μ.μ.: Αναγνώσεις ποίησης από μέλη της Διεθνής Ομάδας Ποίησης Χανίων. 8 μ.μ. – 9 μ.μ.: Βραδιά οpen Mic.
Όλη την εβδομάδα (2-7 Σεπτεμβρίου) παράλληλη έκθεση φωτογραφίας, μια ποιητική σύνθεση λόγου και εικόνας, του Κυριάκου Συφιλτζόγλου στο ΚΑΜ, 19.00-21.00.
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και η Έκθεση φωτογραφίες είναι με ελεύθερη είσοδο. Η έκθεση θα βρίσκεται στο ισόγειο του ΚΑΜ και το Φεστιβάλ στο 2ο όροφο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες