Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Διανομή σχολικών ειδών στα παιδιά των δικαιούχων ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο της επικείμενης Διανομής του Προγράμματος Επισιτιστικής βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2023, η Γενική Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης θα διανείμει επιπλέον των Τροφίμων και της Βασικής Υλικής Συνδρομής, στα παιδιά των ωφελούμενων που είναι ενταγμένοι στο Πρόγραμμα, 2.900 Σχολικές Τσάντες, οι οποίες περιλαμβάνουν τετράδια, στυλό, μπλοκ ιχνογραφίας, γεωμετρικά όργανα, κομπιουτεράκι, μαρκαδόρους, που είναι ο αναγκαίος σχολικός εξοπλισμός για τη νέα σχολική χρονιά.

Επίσης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «κατά τη διανομή αυτή θα διατεθούν επιπλέον παιδικές τροφές (βρεφικό γάλα, κρέμα ρυζάλευρο) για τα βρέφη των ωφελούμενων του Επισιτιστικού Προγράμματος.
Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελούμενους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης.
Όλα τα προϊόντα που θα διατεθούν έχουν ελεγχθεί μακροσκοπικά από τις Αρμόδιες Επιτροπές Παραλαβής, καθώς και από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες (ΔΑΟΚ, Δ/ΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ).
Κατά τη διαδικασία της διανομής ενημερώνουμε τους ωφελούμενους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού (covid-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα