Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον δήμο Μινώα Πεδιάδας

Στη διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γραβιέρα, φέτα, ζάχαρη, ρύζι, φακές, φασόλια) και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (υγρό πιάτων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη, οδοντόβουρτσα) θα προβεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08 και την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 08:00 π.μ – 14:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 08:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί η αναδιανομή των αδιάθετων προϊόντων, στους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ.
Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.
Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο: 2891340335 Επισιτιστικής και Συνδρομής (ΤΕΒΑ)».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα