Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας έγινε γνωστό ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα πραγματοποιηθεί σε ωφελούμενους του ανωτέρω προγράμματος διανομή ειδών παντοπωλείου (ζάχαρη , ζυμαρικά, ρύζι, φακές, αλεύρι, φασόλια, παξιμάδι).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 09:00– 14: 00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ αυτού.
Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και οι αρμόδιες υπηρεσίες αυτού θα εφαρμόσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διαδικασία διανομής θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες