Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία: Στους δρόμους των Χανίων την Τετάρτη τα τουριστικά λεωφορεία

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος στην οποία συμμετέχει και ο σύλλογος Τουριστικών Ιδιοκτητών Λεωφορείων Δυτικής Κρήτης, αποφάσισε να πραγματοποιήσει κινητοποίηση / διαμαρτυρία με τα τουριστικά λεωφορεία την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου σε όλη την Ελλάδα. Στα Χανιά, το ραντεβού δίδεται στους Αγίους Αποστόλους στις 10:00  ώστε να ξεκινήσει πορεία των λεωφορείων στις 10:30 με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και την Αντιπεριφέρεια.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος αναφέρει: «Μέχρι και σήμερα, οποιαδήποτε προσπάθεια μας να συναντήσουμε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χατζηδάκη, για να του εξηγήσουμε την αδικία που υφίσταται ο κλάδος μας εδώ και πολλά χρόνια, δυστυχώς έπεσε στο κενό.
Η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, είχε δεσμευτεί απέναντι μας, για την μόνιμη και τελική διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας των Τουριστικών λεωφορείων με ότι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς που χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία και πληρώνουν τα μισά (!) τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με εμάς.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η μη τήρηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης προκαλεί την αγανάκτηση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Με δεδομένη λοιπόν την κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες Ιδιοκτήτες των Τουριστικών Λεωφορείων Δ.Χ., αποφασίζουμε την άμεση κινητοποίηση με τα οχήματα μας με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 σε χώρο και χρόνο που θα αποφασισθεί από τα κατά τόπους Σωματεία»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα