Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Διακρίσεις για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Διακρίσεις πέτυχε, γνωρίζοντας Ευρωπαϊκή και Διεθνή αναγνώριση ,το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το φεστιβάλ πέτυχε το αμέσως προηγούμενο διάστημα την εγγραφή του σε δυο φορείς για τον Παιδικό και Νεανικό Κινηματογράφο την Ευρωπαϊκή Ενωση Παιδικού Κινηματογράφου (ECFA European Children’s Film Association) και το CIFEJ  – The International Centre of Films for Children and Young People (οργανισμός που δραστηριοποιείται ως παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών οπτικοακουστικών μέσων ενημέρωσης που εργάζονται για παιδιά και νέους), καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ντοκιμαντέρ (EDN – European Documentary Network).
Επίσης, «ως αναγνώριση της ποιότητας της διοργάνωσης απέσπασε το Ευρωπαϊκό Σήμα Ποιότητας Φεστιβάλ EFFE label  2019-2020».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι παραπάνω συμμετοχές και συνέργειες πέραν της αναγνώρισης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων θα συμβάλουν καθοριστικά στην εξωστρέφεια και τον αναπτυξιακό χαρακτήρα της διοργάνωσης ενώ παράλληλα θα φέρουν ποιο κοντά το Φεστιβάλ και τις δράσεις του σε διεθνείς διοργανώσεις συμβάλλοντας και στην προβολή των Χανίων και ολόκληρης της Κρήτης».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα