Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Διάκριση Χανιώτισσας δικηγόρου σε λογοτεχνικό διαγωνισμό

Διάκριση πέτυχε Χανιώτισσα δικηγόρος που συμμετείχε σε λογοτεχνικό διαγωνισμό ποίησης και διηγήματος με τίτλο: “LawVid-19” για νομικούς και φοιτητές νομικών σχολών, με θέμα την πανδημία του Covid-19. Η δικηγόρος Μαρία Ευ. Παπαδάκη κέρδισε τo 2ο Βραβείο διηγήματος για το διήγημά της “Rimedio”.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν προ ημερών. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής παρέλαβαν σε ηλεκτρονική μορφή συνολικά 229 έργα (174 ποιήματα και 55 διηγήματα) 119 νομικών και 36 φοιτητών νομικών σχολών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, το 1ο Βραβείο διηγήματος απονέμεται στη δικηγόρο Αθηνών Μαριάνθη Νταφούλη, για το διήγημά της «Για τα μάτια της Χαρούλας» ενώ το 2ο Βραβείο διηγήματος απονέμεται από κοινού στη δικηγόρο Πειραιώς Αλεξάνδρα Θεολόγου, για το διήγημά της «Συγκατοίκηση» και στη δικηγόρο Χανίων Μαρία Ευαγγέλου Παπαδάκη, για το διήγημά της «Rimedio».

 

Χριστουγεννιατικα λαμπιόνια των 100.000 ευρώ, αντιγριπικά εμβόλια και ο Τάσος Βάμβουκας μιλάει για την “Black Friday” αλληλεγγύης των φαρμακοποιών των Χανίων στο 11ο “Ημερολόγιο Καραντίνας”

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες